NY UNGDOMS-SEJLER I SILKEBORG?
KOM TIL INFOMØDE TORSDAG 14. APRIL KL. 17-19

I Silkeborg Sejlklubs ungdomsafdeling kombineres leg, konkurrence og sociale aktiviteter for at lære børn og unge at færdes på vandet og gøre dem til dygtige sejlere.
Klubben råder over bl.a. optimist- tera- og feva-joller, og undervisningen varetages af erfarne instruktører. Der er naturligvis altid følgebåde med på vandet.

Holdet for begyndere er åbent for børn og unge i alderen 8-15 år, der har lyst til at færdes på vandet og som kan svømme 200 meter med redningsvest. Jolle kan lånes gratis den første sæson, og kan herefter lejes af klubben.

Der sejles fra klubhuset ved Hattenæs mellem Silkeborg og Sejs, og begyndere sejler om torsdagen.
Der er infomøde d. 14. april kl. 17-19.
Her er I også velkomne med spørgsmål.

Tilmelding sker til Henrik Kise (tlf.: 25 13 61 46, eller på mail her).

Desuden kan hjemmesiden www.silkeborg-sejlklub.dk besøges, hvor der er beretninger og billeder fra aktiviteter i klubben.