Stævne i Kerteminde

D. 14.-15. maj var i alt 14 ungdomssejlere fra klubben endnu en gang på vandet til årets andet ranglistestævne i Kerteminde Sejlklub. Traditionen tro afholder Kerteminde Sejlklub ”Sail Extreme”, som er det største danske stævne sejlerne har deltaget i. På havnen i Kerteminde er der mange forskellige jolletyper, og det er ikke uden ærefrygt, at optimistsejlere ser de voksne sejlere suse forbi dem i en A-cat.

Stævnet bød på både godt og meget hårdt sejlervejr samt tid til socialt samvær for både sejlerne og deres forældre. Lørdag aften var der bl.a. bestilt bord til i alt 36 silkeborgfolk på en restaurant i byen, og dette var en dejlig afslutning på en god dag på vandet.

Lørdag viste vejret sig fra den gode side med gode vindforhold for alle sejlerne. Søndag blev så en dag, hvor vejret i løbet af meget kort tid viste tænder. Efter blot to sejladserne blev C og B optimisterne samt Zoom 8 sendt på land pga. voldsom vind. Rigtig mange væltede på vej i havn, så der var meget arbejde for alle følgebådene.

Resultatmæssigt klarede sejlerne sig rigtig godt – det blev til ”pinde” for 6 optimistsejlere og for den ene var det en plads på øverste trin på skamlen på B-banen. Stort tillykke til Jacob Holm! – fremover sejler han på A-banen. Efter alle kunstens regler måtte Jacob efterfølgende en tur i havnen.

Resultater            Billeder