Sommerlejr og klubmesterskab for ungdomsafdelingen

I den forgangne weekend (28. - 30. aug.) har ungdomsafdelingen været på sommerlejr. Turen gik traditionen tro til Julsø og Svejbæk Færgegård. Vi kom afsted ved 16 tiden efter at skolereformen havde sluppet taget i de sidste elever. Der var rigtigt fint sejlervejr og alle sejlede selv op til lejren. Efter at have indtaget aftensmaden stod den på blandt andet boldspil så der kunne blive brændt lidt krudt af.
Grundet vejrmelding resten af weekenden med let vind lørdag og meget svag vind søndag besluttede vi at afvikle klubmesterskabet lørdag. Vi fik en række rigtigt gode sejladser i fornemt sejlervejr så afgørelsen skete på retfærdig vis. Med udsigten til en afslappet søndag blev lørdag aften brugt til bål og snobrød og en noget sen sengetid.
Søndag morgen kunne vi stå op til en spejlblank Julsø og en dejlig brunch kunne nydes inden turen atter gik mod vest. Dommerbådens generator havde set bedre dage og valgte at strejke, så den startede vi med at slæbe tilbage til klubben, mens børnene drev mod Slåensø. Vi nåede lige tilbage til deres ankomst og madpakker og badetur blev klaret på samme tid. Sidste del af turen tilbage til klubben og præmieopverrækkelse måtte foregå på slæb, da vinden fortsatte med at udeblive. Det bekymrede dog ikke så meget, da det var en flok trætte børn som vendte stævnen hjemad.

Allan