Sommerlejr og klubmesterskab

Den efterhånden traditionsrige sommerlejr og klubmesterskabsweekend blev afholdt på Svejbæk Færgegård d. 2.- 4. september. Vi ankom i let vind fredag til spisetid. Lørdag bød på klubmesterskab, og hvis vi fik sejlet mindst 5 sejladser på banen for de øvede optimister allerede lørdag, havde vi besluttet, at der skulle ske lidt andet søndag.

Det lykkedes at få afviklet 6 sejladser for de øvede og 8 for de helt nye sejlere lørdag i perfekt sensommervejr, endda tids nok til at nå eftermiddagsisen inden aftensmaden. Efter at have tømt Skyttehusets camping for tyggegummicigaretter og andet skørt slik stod den på hygge, spil, kage, airhockey, film, musik og fjollerier inden det blev sengetid.

Om søndagen stod vi op til et noget mere trist vejr end lørdag. Regn i lange baner, men det ændrede ikke ved begejstringen for udsigten til, at J/70'eren med Filip og Troels kom på besøg. Det blev til en rigtig sjov formiddag med sejlads i Safiren, J/70 og ribbåde.

Efter frokost gik turen hjemover mod klubben, hvor præmieoverrækkelsen skulle stå. Aksel tog 1. pladsen for de nye sejlere, Bertram vandt blandt C-optimisterne. Simon blev bedste B-optimist, og Valdemar tog 1. pladsen blandt A-optimisterne. Der sejles også om en overalt placering på den øvede bane - den tilfaldt også Valdemar, som nu kan få sit navn på vandrepokalen.

En stor tak til Filip og Troels for, at de brugte en søndag i regnvejr på at give vores helt unge sejlere en super god dag på vandet.

Allan