Pantaenius Cup 2009

Steffen Stegger først i køen allerede onsdag Mille Mus på skovtur Så er det op i køen Alle både skal hedde Pantaenius! Stævnet åbnes med flaghejsning og tale af formanden. Førstepræmie - en check på Kr 3.000,00 Så er der pølser fra en af stævnets gode sponsorer - Søhøjlandets Mikropølsemageri Hurtig og nem søsætning Så skal der lige findes en ledig plads Det er åbenbart moderne med hvide spilere i år. En start Fire på rad og række. Der er flot på Silkeborg-søerne. Det nydes i pausen mellem to sejladser. Når man har været i baljen,må man jo se sig om efter noget tørt! Søren Marckmann i fin stil. Alternativ måde at nærme sig bundmærket på.   Søndag morgen ved Ålekroen  Herlig sejlads under Himmelbjerget. Så lines der op ved kranen Eneste besætning med firemandsbesætning - Andersine med ællinger, kunne man måske sige. Nummer to ved stævnet. Vinder af stævnet - Herluf Jørgensen med besætning. Vinder af Djævleræset fra Julsø til klubben - Kaj Hoffmann fra Randres Sejlklub André takker sponsor.

Foto: Jens Hjort