Kasper Emil udtaget til NM i optimist

Sammen med mere end 400 sejlere var tre Silkeborg sejlere i pinsen taget til Kerteminde for at sejle Sailextreme 2014. Stævnet var en del af Torm JGP og A-optimisternes ranglistestævner. Det var det sidst stævne inden sommerranglisten skulle afgøres og de udtagne sejlere til de forskellige internationale mesterskabet kunne offentliggøres.

Kasper Emil har fra starten af sæsonen haft en klar målsætning om at komme med til NM og har derfor sejlet rigtigt meget i dette forår. Derfor er det ekstra glædeligt at det er lykkes ham at komme med - et stor tillykke til Kasper Emil med udtagelsen til NM fra Silkeborg Sejlklub.

Loke og Valdemar repræsenterede klubben på de øvrige optimistbaner. Glædeligt var det også at Loke i et C-felt med 43 sejlere endte på en 13. plads og dermed sikrede sig den sidste pind i oprykningen til B-feltet.

Også et stor tillykke til Loke med oprykningen til B-sejler. Valdemar sejlede på B-banen og fik med nogle gode sejladser søndag pyntet på en mindre god lørdag og endte samlet på en 31. plads ud af 46.

God sommer fra ungdomsafdelingen

Allan