Ungdomsafdelingen til Neptun Cup i Vejle.

Lørdag d. 20. september kl. 6.30 drog en større delegation mod Vejle Havn. 10 sejlere, 4 trænere og 15 supportere. Vi skulle vise SSK flaget, nogle nye sejlere skulle prøve at være til deres første udenbys stævne, nogle ville gerne have en "pind" og så var der flere som udtrykte stort ønske om podiepladser....

Det med at vise flaget gik rigtigt fint og forholdsvist enkelt - 2 ribbåde, en trailer til jollevogne, en helt fyldt optimisttrailer og 29 personer fylder trods alt lidt på Vejles nye havn.  Den med at skulle prøve sit første udenbys stævne var derimod lige ved at glippe på det sejlmæssige plan - det var tåget, Vejlebroen og Bølgehusene var "væk" og det samme var vinden, så dagen startede med udsættelse af sejladserne. Tågen lettede ved middagstid og omkring kl. 13 kom vinden endelig og sejladserne blev skudt i gang i et fint tempo resten af dagen. Så mål nummer 2 blev heldigvis også indfriet og i meget flot stil - alle vores nye sejlere gjorde det rigtigt fint på deres første tur udenfor søen.

Den med "pindene" (bedste tredjedel) lykkes også idet halvdelen af vores sejlere kunne drage hjem med en "pind" i bagagen. Så var der bare lige det sidste med podiepladserne. Nogle ville jo gerne på det podie - vi deltog med C og B optimister, så der var kun seks podiepladser at dele ud af og der var trods alt også andre sejlere med. Men SSK sejlene mente det de sagde og stak af med halvdelen af podiepladserne. Jakob H sejlede sig til en samlet første plads på C banen og sejler fremover som B optimist. Loke tog 3. pladsen på B banen og Valdemar tog 1. pladsen på B-banen, hvilket sender ham op som A-optimist.

Efter vandtur og sammenpakning af alt grejet gik turen tilbage til klubben for at vaske saltvandet af joller og trænerbåde. De sidste tog fra klubben lidt i otte, så det endte med at blive en lang men rigtig god dag for Silkeborg sejlerne.

Allan