Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs. Klik for større billede.

Nyt
På denne side finder du seneste nyheder fra klubben.
Har du selv en nyhed -
mail til Webmaster

Jubilæumssejlads 1. juni

Sejladsen foregår for sejl, men uden spiler, omkring Alø (øen om bagbord) og retur til sejlklubben. Starten foregår som en ”Le-Mans start” fra klubhuset, med forskudt starttidspunkt, alt efter det tildelte tids-handicap. Se mere i indbydelsen.

Indbydelse      Tilmeld      Tilmeldte

Standerhejsningen den 27. april
Foto: Jørn KjemsVed standerhejsningen berettede klubbens formand, Annette Diget, om året der gik og ikke mindst om hvilke tanker og ideer om det kommende år, der er på paletten.

Efter standerhejsningen blev der traditionen tro serveret lidt godt til en snak mellem både gamle og nye medlemmer.

Foto: Jørn Kjems

"Smed Sørensen" med 50 år i klubben bag sig

Formanden benyttede også lejligheden til at hædre et medlem i anledning af hans halvtresårs jubilæum i klubben i år.
Det var Erling Sørensen, meste kendt som "Smeden". Formanden fremhævede Erlings engagement i klubben og hans altid store hjælpsomhed, ligesom Erling også altid er og har været parat med festlige indslag, når der skulle festes. Det gjaldt både fester i klubhuset og ved de store fællesudflugter med flåden. Altsammen støttet godt op af Hanne.

Fra Rønbjerg gennem Ruslands floder

D. 27. marts kl. 19.00 i klubhuset kommer Asger Hunø og fortæller og viser billeder om sin tur fra Rønbjerg – nord om Norge – gennem Ruslands floder – hjem gennem Østersøen - en tur på 5 måneder og ca. 3.500 sm.

Med Flemming og Bjarke til Kroatien
Vil du have en oplevelse med sejladser i den Kroatiske skærgård i sommer og sol, så kom til klubaften den 6. marts kl. 19.00.

Generalforsamlingen 2019 Billeder
Generalforsamling var velbesøgt, men dog med lidt færre medlemmer end normalt.
Især problemet med at få valgt en ny kasserer gav anledning til, at en del synspunkter blev vendt. Bestyrelsens forslag om at betale et firma for at løse opgaven med selve bogholderiet, blev en del af løsningen. Der arbejdes videre med at finde en kasserer til at sidde i bestyrelsen. Se mere i det kommende referat fra mødet.

Nytårskuren 2019 Billeder
Nytårskuren blev også i 2019 et tilløbsstykke, hvor medlemmerne fik sig en hyggelig eftermiddag med en god snak med hinanden og en opdatering fra formanden om året der gik og om planer for året, der kommer.