Sejlerskole Cup 2012

SSK-Sejleskolehold-1.års vandt sølvSSK var maksimalt repræsenteret med 3 hold, da Sejleskole Cup 2012 blev afviklet. Sejlerskole Cup er et nyt tiltag fra DS, hvor hold fra landets sejleskoler deltage i en kapsejlads. Det blev en meget vellykket dag med fint sejlvejr i de perfekte rammer i og omkring Kerteminde Sejlklub.   Resultatmæssigt var det også meget vellykket set med SSK øjne.  Efter at de 15 hold, fordelt i 3 grupper, havde gennemført hver 2 sejladser i de indledende heats, havde SSK lidt ubeskedent vundet alle sejladser og dermed opnået 3 pladser i finalesejladsen.  Med 3 både i samme sejlads opstod det positive problem, at 2 SSK-hold måtte have nye instruktører som assistance til Jan Gravesen. Finalen blev vundet af Århus Sejlklub, SSK besatte 2., 4. og 5. pladsen.

Mere om Sejlerskolecup       Resultater mm       Video

Rasmus Hjorth