Tune up i Horsens 2015

Jakob kæmper for at holde sin jolle på vej mod havnen lørdag.I weekenden d. 25. - 26. april sejlede 7 optimist sejlere fra SSK Tune up i Horsens. Vi deltog med 2 sejlere på A-banen, 2 på B-banen og 3 på C-banen. For de fire sejlere på A og B banen var det velkendt farvand, da de alle havde deltaget i træningslejr samme sted i weekenden forinden. Det bedste resultat stod Kasper-Emil for, idet han leverede en samlet placering som nr. 4 på A-banen - særligt søndag hvor der var meget let vind leverede han en super præstation med to 1. pladser og en 2. plads og var således feltets hurtigste - godt gået. På C- banen blev Simon nr. 3 og fik dermed en "pind" mere til oprykningsregnskabet. Alle sejlerne fik en masse erfaring i dette års første stævne, som helt sikkert kan bruges i Kerteminde til Sailextreme som er det næste stævne hvor SSK deltager samlet igen. Kasper Emil skal dog lige sejle et ranglistestævne i Vallensbæk inden da.

Se flere resultater her på Horsens Sejlklubs hjemmeside.

(På resultatlisten optræder Kasper-Emil under Horsens Sejlklub hvor han også sejler)